torsdag 19. mars 2015

Fortsatt noen få plasser igjen til Marrakech!


Vi gleder oss til å reise til Marocco og det er fortsatt noen få ledige plasser igjen fra 29.april til 2.mai. 

AnneKarin fra SidSid bor i Marrakech og arrangerer jevnlig turer dit. 

Du kan lese alt om opplegget HER.







Den siste natten bor vi på det kjente design hotellet Fellah Hotel!



Flyet kostar nå ca 3000 nok. Book via resebyrået privatresor@ystares.se.
Flyet går 28 april fra Oslo til København. SidSid byr på hotellnatten (I dobbeltrom på utvalgt hotell.) Du kan selv velge om du vil reise tidlig og ha en triveldig dag i København på veien. 29 april om morgenen går flyet til Marrakech for en tre netters fantastisk opplevelse. Vi bor vakkert og får oppleve de aller beste shoppingstedene. 
Les mer om reisen her


Tenk så moro om vi kunne vært en stor gjeng som reiser sammen! For spørsmål, kontakt AnnaKarin på SidSid annekarin@sidsid.se


søndag 15. mars 2015

Stines agenturer

Det er veldig gøy å oppdage nye spennende og morsomme merker. Vi har falt helt for produktene som Stines Agenturer har i sitt agentur, og viser gjerne frem noen godbiter :

Det er bare å glede seg til sommeren :-)
 Stines Agenturer ble etablert i 2007 av dyktige og superhyggelige Stine! Hun har gjennom de siste årene bygget opp en stor og solid kundegruppe innen kles- og interiørbutikker over hele landet.
Stines Agenturer tilbyr en variert kleskolleksjon til konkurransedyktige priser. Jentene er stolte over å representere designere og leverandører som forholder seg til skiftende trender, men som aldri kompromisser på kvalitet, gode materialer, eget særpreg og design.
APPEAL4 Sitter som støpt og koster kr 99 i butikk. Det er moro når kunder kommer innom show room og skryter uhemmet av neglelakken til APPEAL4 etter å ha testet den. Det føles rett og slett fantastisk å representere et merke som holder mål så til de grader og i tillegg konkurrerer på pris

Hot Lava - MADE WITH LOVE, WEAR WITH JOY!
Nederlandske Hot Lava leverer en fantastisk sommerkolleksjon og stikkordene er håndlaget, eksklusivitet og rettferdig handel. Ekslusivteten ligger i at klærne ikke masseproduseres og plaggene har håndsydd dekor av skjell, paljetter og stener.
Tanken til designeren er at du skal mikse og matche kjoler, tunikaer, topper og kaftans med lekre sandaler og smykker som tilbehør. Hot lava sørger virkelig for at du har de lekreste sommerantrekkene til strandferien, sommerfesten og varme sommerdager.

Disse sandalene er som en drøm, og humøreret stiger mange hakk, bare med å ta disse på!!!
Stine leverer også fantastiske fargerike sommerkurver!
Det hele kan selvfølgelig mikses med disse kule bohemske smykkene som kommer fra MOOST Wanted! Marinka designeren bak smykkene har hatt en eventyrlig suksess i Nederland med sin smykkekolleksjon.

Da håper jeg at det er flere enn oss som ble insirert til å møte våren og sommeren!

Les mer om Stines Agenturer her
instagram: @stinesagenturer

Sølvi

mandag 9. mars 2015

Photoshoot på Nesodden

Jeg har hatt hyggelig besøk med photoshoot i regi av Annette & Christian og styling med jentene fra Lykkelig på Haaver. Resultatet ble en særdeles hyggelig lunsj :-)
 Annette & Christian er superdyktige, og har et helt spesielt blikk for alt skal bli vakkert og perfekt. Veldig gøy og inspirerende og jobbe sammen med de en dag!
Jeg har lenge hatt en forkjærlighet for butikken Lykkelig fra Haaver i Drøbak, og har mange vakre godbiter fra de hjemme hos meg. I dag har Heidi og Lizann stått for stylingen på soverommet.
Hyggelig med en pust i bakken og litt mat i magen!
Jeg takker for en veldig hyggelig dag, og vil dele flere bilder etter at artikkel kommer på trykk i magasin.

Les mer og Lykkelig på Haaver her:
Les mer om Annette & Christian her:

Sølvi